Vi Leverer Hjemmearbejdspladser Hurtigt Og Sikkert

From Official Sandship Wiki
Jump to navigation Jump to search

Regeringens optimistiske grønne scenarie er, at der i 2030 er solgt en million elbiler i Danmark. Det er godt for klimaet – men er det bæredygtigt? Vedvarende energi er ikke cirkulær GRØN OMSTILLING Omstillingen til grøn energi er en succeshistorie, men der er en bagside.

Men hvis der er bevidsthed i ledelsen om, hvordan man griber den del af personalepolitikken an, så kan man også i fremtiden drage nytte af fordelene ved hjemmearbejde. "Distanceledelse", Helle Søndergaard, Forlaget BIOS, 2010.

af den danske arbejdsstyrke, der har arbejdet hjemmefra mindst én dag i løbet af en måned. personalepolitik og hjemmearbejde. Hun vurderer, at anvendelsen af hjemmearbejde vil stabilisere sig omkring det nuværende niveau, fordi det har så åbenlyse fordele i form af f.eks.

Men hun peger også på, at mange danske virksomheder ligesom Yahoo oplever, at det ikke altid fungerer tilfredsstillende. "Hjemmearbejde kan let blive en sovepude i nogle virksomheder, hvis det ikke gribes rigtigt an," siger hun.

NY VIDEN Ny rapport bringer en oversigt over udviklingen i det globale klima, og det er ikke opmuntrende nyt, hvis man ser på temperaturudviklingen. GRØN OMSTILLING Selv grønne teknologier bliver til skrot en dag. Derfor er vi nødt til at overveje, hvordan materialerne kan blive en del af en cirkulær økonomi, så de klimavenlige energiløsninger også i sidste ende bliver bæredygtige. GRØN OMSTILLING Der findes i øjeblikket ikke metoder til at genanvende vinger fra vindmøller på en bæredygtig måde. GRØN OMSTILLING For knap ti år siden boomede solceller i Danmark.

Hun anbefaler en syrisk dokumentarfilm og to gode romaner, der på hver deres måde skildrer håb midt i en voldelig konflikt. KOMMENTAR Mette Frederiksen står uantastet som den stærke kvinde i dansk politik.

En lukrativ ordning for afregning af strømmen betød, at vi gik fra 750 anlæg i slutningen af 2010 til godt 100.000 anlæg tre år senere. Det boom kommer vi til at opleve med modsat fortegn om år, når de mange anlæg skal udskiftes. GRØN OMSTILLING Går vi ikke alle sammen rundt og drømmer om snart at få en elbil?

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev fra Mandag Morgen Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og derfor gælder Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår.

Forvent ikke nogen revolution. ICDK: Covid-19 har ikke sænket venture-investorernes appetit Men de store globale økonomiske og politiske usikkerheder ser indtil videre ikke ud til at have påvirket venture-investorerne.

Formand ringflavor4.booklikes.com Frederiksen står formidabelt stærkt Derfor udebliver elbilrevolutionen

sparet transporttid, at det vil være dumt at gå helt væk fra hjemmearbejde. "Det er langt mere effektivt, hvis der i et eller andet omfang er mulighed for at arbejde hjemmefra," siger hun til Mandag Morgen.

"Det er ikke et bredt syn på hjemmearbejde. Det handler om, hvad der er rigtigt for Yahoo lige nu," sagde en talsmand for Yahoo. Og trenden går da også i den modsatte retning – mod mere hjemmearbejde.

Men hjemmearbejdsdage er næppe på vej helt ud. Et nyt studie fra det prestigefulde National Bureau of Economic Research i New York peger på, at der kan være betydelige produktivitetsgevinster at hente ved hjemmearbejde. I et 9 måneder langt eksperiment i det kinesiske rejsebureau Ctrip blev produktiviteten hos 500 nyansatte testet. Halvdelen blev sat til at arbejde hjemmefra, mens den anden halvdel fik plads i virksomhedens hovedkontor i Shanghai. De hjemmearbejdendes produktivitet viste sig gennemsnitligt at være 13 pct.

Kontrafaktiske anbringelser Han får æren for at have holdt den globale økonomi i live Find tidligere ugebreve Hvem kender arbejdslivet i 2040 eller 2075? Forskere: Den grønne omstilling lykkes kun, hvis der forskes mere i power-to-x

dj@journalistforbundet.dk EmnerPolitik og velfærd Design af fremtiden Ledelse af følelser

Ikke mindst i Danmark. Andelen af arbejdstagere i Danmark, der lejlighedsvist arbejder hjemmefra, er steget markant de sidste 10 år. Fra et niveau på 26 pct. i 2002 er andelen nu oppe på omkring 42 pct.

Jeg accepterer hermed betingelserne Forrige artikel Store firmaer rykker ud af domicilerne Næste artikel Storrumskontorer sænker produktiviteten Nyt job: Skal bygge op fra bunden LEDELSE Mange ledere griber efter "kassen med ledelsesværktøjer", når arbejdet skal gøres. Det er forståeligt, men at gøre ledelsesgerningen til noget eksternt, man tager på sig, er en fejltagelse, skriver forfatterne til en ny bog.

Fondene træder nølende ind i klimakampen Af Mandag Morgen | 3. 18:15 | 0 kommentarer

LEDELSE Ingen kommer igennem en uge i lederlivet uden at hykle. Nogle ender med dybe ridser i troværdigheden.

Heraf stammede 9 pct. af produktivitetsforøgelsen fra færre pauser og mindre sygefravær, mens de resterende 4 pct. kunne tilskrives et roligere arbejdsmiljø. De gevinster kommer vel at mærke oven i besparelserne på f.eks.

ØKONOMI Jerome Powell er symbolet på den moderne økonomi, hvor stærke centralbankchefer spiller lige så vigtige roller som præsidenter og finansministre. Han får ros for sin håndtering af coronakrisen, men måske har han overspillet sine kort. Charlotte Slente bliver grebet af gode fortællinger, der sætter det, der sker i verden, i perspektiv.

transport og kontorfaciliteter. Yahoo har da også selv meldt ud, at beslutningen om at skrotte hjemmearbejde kun er et internt tiltag for at rette op på den skrantende indtjening.

Men her bør pilen pege på ledelsen. Det hænder nemlig alt for ofte, at hjemmearbejde er en belønning til bestemte ansatte i stedet for at være en bevidst strategi til løsning af bestemte opgaver. Derudover er det afgørende, at der er tydelige mål for, hvad man skal have ud af hjemmearbejdet, understreger hun. Derfor er det gode ved Yahoo-sagen også, at den har sat fokus på sammenhængen mellem hjemmearbejde og produktivitet. Produktivitetsgevinsterne ved hjemmearbejde er måske ikke altid så håndgribelige som ved eksperimentet i det kinesiske rejsebureau.

GRØN OMSTILLING Klimaet er kommet på dagsordenen hos mange af de største danske fonde, men flere mangler klare klimamålsætninger, og grønne investeringer lader vente på sig, viser ny rundspørge. Eksperter opfordrer til større og klarere klimaambitioner fra Fondsdanmark.

Det vil formentlig tage år for hendes modstandere at samle sig om et alternativ. Lige nu ser topstyring og mangel på penge ud til at være statsministerens største udfordringer.